Salinas de Antigua

En golfanläggning för strategiskt spel nära Caleta de Fuste
Golf Club Salinas de Antigua är en golfanläggning som kräver strategiskt spel i och med banans kullar och vindens inverkan. Den är dekorerad med öns inhemska växter, har ökenområden, flera sjöar och bunkrar av vulkanisk sand. Dessutom har den havsutsikt. Anläggningen ritades 2006 av den tvåfaldiga världsmästaren Manuel Piñero och ligger i närheten av turiststråket Caleta de Fuste på östra Fuerteventura.
Avstickare till Fuerteventura för att spela golf och bo på hotell
Bara åtta kilometer från Fuerteventuras flygplats ligger den 21 450 kvadratmeter stora golfklubben Golf Club Salinas de Antigua. Banan ser ut som en linksbana med sina stora greens och sanddynor som skyddar mot vinden. Bland de 18 hålen är hål 11, med fyra i par, det svåraste hålet. Där måste bollen slås över vattnet. Vid golfanläggningen ligger även det fyrstjärniga hotellet Elba och det femstjärniga hotellet Sheraton, som är perfekta om man vill göra en avstickare till Fuerteventura och spela golf.
Even
70
Handicap
-
Hole number
18
Round time
4 horas
Buggy
Catering
Club rental
School
Putting green
Localidad
Antigua
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
- Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna.
- Använd installationerna på ett ansvarsfullt sätt och enligt anvisningar från centret.
4
258
13
262
10045