Playitas Golf Club

En krävande golfanläggning på Fuerteventura

Playitas Golf Club är en golfanläggning med korta och ganska svåra banor för alla handicap. Golfbanearkitekten John Chilver-Steiner är känd för att rita golfanläggningar där intelligent spel är viktigare än styrka. Playitas Golf Club är ett exempel på en sådan anläggning. Den invigdes 2009 och består bland annat av naturliga kullar och dalar som blir en kontrast mot områdets branta landskap. Anläggningen ligger på södra Fuerteventura och är en plats för krävande spel i en torr miljö med utsikt över havet.

Spela golf nära Las Playitas

Playitas Golf Club ligger i närheten av den lilla turistorten Las Playitas, har 67 i par på sina 4 824 meter och är relativt kort jämfört med andra banor. Däremot gör banans svårighet att man noggrant måste beräkna sina slag för att inte göra några misstag, och det får spelet att ta längre tid. Här finns fyra sjöar och olika klyftor som används som hinder vid de flesta hålen. Det är en anläggning som kräver att varje spelare presterar på topp.

Even
67
Handicap
-
Hole number
18
Round time
-
Buggy
Accomodation
Club rental
School
Putting green
Localidad
Tuineje
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
  • Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
  • Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna.
  • Använd installationerna på ett ansvarsfullt sätt och enligt anvisningar från centret.
4
258
13
262
10045