Golf hela året

Kanarieöarna är ett perfekt ställe för att spela golf. Därför kommer många golfälskare, både professionella spelare och amatörer, till öarna varje år. Deras fantastiska landskap och unika naturområden, deras milda klimat 365 dagar om året och, naturligtvis, alla soltimmar, är bara några av alla fördelar med att åka till öarna istället för någon annanstans.

00:00
Título
Open 365 - Golf året runt
Vídeo
Póster
Open 365 - Golf todo el año - Islas Canarias
Open 365 - Golf todo el año - Islas Canarias
Tipo
Ancho completo
Contenido

Proffsbanor

Kanarieöarnas skärgård har flertalet klubbar och några av Europas bästa golfbanor. Många av dem har designats av världsmästarna Severiano Ballesteros och José María Olazábal, eller av de omtalade arkitekterna Juan Catarineu, Blake Stirling och Marco Martín. 

Rundorna är helt integrerade i landskapet och har moderna infrastrukturer och installationer, med service anpassad för alla typer av golfspelare som har tillgång till boogies, caddies och instruktörer. Golfbanorna är anpassade för alla handikapp för att också tilltala amatörer, med hål på upp till 110 meter, stora greener och hinder som dammar, bunkrar och växtlighet.

Imagen
Buenavista Golf, Tenerife
Buenavista Golf, Tenerife
Título

Förbättra ditt golfspel på Kanarieöarna

Imagen
Banner campos de golf en las Islas Canarias.
Banner campos de golf en las Islas Canarias.
Contenido

Utmärkt läge

Öarnas golfbanor brukar vara integrerade i spektakulära hotell. På så vis kompletterar vila och idrottande varandra utan att behöva slösa tid på att förflytta sig och kunna utnyttja de bästa SPA:na, de fullkomligt utrustade gymmen och direktanslutningen till otroliga stränder.

Planera en golfresa till Kanarieöarna flera månader innan är möjligt utan att behöva oroa sig för väderprognosen under någon av årets årstider.

Contenido

Ett möte med de bästa golfspelarna

De välskötta infrastrukturerna, det privilegierade klimatet och banorna av hög standard som finns på Kanarieöarna, gör att öarna är platsen för många internationella turneringar och mästerskap år efter år. Det är ganska vanligt att stöta på kända golfproffs som tränar på banorna eller deltar i någon av turneringarna som anordnas i skärgården.

Contenido

Mycket mer än golf

Kanarieöarna har ett stort utbud nöje och avkoppling för att vila efter en match eller för att fira en vinst. Möjligheterna är många och kan komplementeras, och gör det möjligt att fortsätta njuta av öarna med vandring, cykling eller med katamaran för att se delfiner och valar. Spela golf på Kanarieöarna är mycket mer än det. Det är en perfekt blandning mellan idrott, semester och vackra landskap.