SENASTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) här

GOLF året runt

Kanarieöarna är en alldeles utmärkt plats att spela golf på.
Det är bara här du kan njuta av en runda omgiven av
vulkannatur med kontrastfyllda utsikter och se hur
bollen försvinner vid havets horisont efter varje slag.
Brisarna och vindarna från havet gör varje runda unik då
drives och de långaslagen noggrant måste beräknas. Allt detta är möjligt
under årets tolv månader. För om det är något som utmärker golfen på öarna är det att du kan spela varje dag.
Ditt
bästa slag
Professionella
/banor
Få platser i världen har liknande förutsättningar för att spela golf. På Kanarieöarna ligger några av Europas bästa proffsbanor som har utformats av världsmästare som Severiano Ballesteros och José María Olazabal eller högt ansedda arkitekter som Juan Cartineu, Blake Stirling och Marco Martín, som specialiserar sig på att göra väderförhållandena till en del av deras verk.
De flesta av banorna är integrerade i landskapet och är anläggningar som erbjuder allt från caddies, instruktörer och golfbilar till gym, spaanläggningar och restauranger. De här banorna är anpassade för alla handicap och har sänkor på upp till 110 meter i vissa områden. Här finns även hinder som bland annat omfattar dammar, bunkrar och växtlighet och stora greens som till och med finns på en ö. Det är verkligen en syn.
Visa golfanläggningar
Ett möte med
världens bästa
/golfare
Det är de här anläggningarna och dess förstklassiga banor tillsammans med väderförhållandena för golf som gör Kanarieöarna till ett förstahandsval för turneringar och mästerskap på internationell nivå. De bästa golfproffsen går ofta på många av banorna i jakt på seger.
Visa tävlingar
/Femstjärnig
golf
I närheten av golfbanan finns ett komplett och varierat hotellutbud. Några av banorna har till och med stora hotell och resorts på insidan där man, förutom att sova nära banan, kan varva rundorna med att gå på spa, njuta av underhållning eller koppla av på en privat strand.