OFFTHEROOF

Tenerife

Evenemanget hålls

24 June 2023

Islas

Tenerife

Descripción del evento

"Vi klev av taket för vår tredje upplaga av OFFtheRoof
Lördagen den 24 juni i vårt så kallade andra hem: Bulán Social Club klockan 23.00-06.00.
Uppställningen
RANCEL GC Spooky Wave Label
En DJ och producent baserad i Berlin, hans musik är en fusion av hans två stora passioner: vågor och elektronik. Rancel transporterar sina lyssnare till olika upplevelser till sjöss, något unikt som han uppnår genom att smälta genrer och lägga till den förföriska eftersmaken från 1990-talet.
MAURA IT Psychostasi/Release Sustain
Maura har haft en fängslande närvaro på Londons musikkrets i flera år. Med produktioner på Psychostasia Recordings, Release Sustain, Vitalik, Sneaky Music och Deependence fortsätter han att arbeta hårt i studion med solo- och samarbetsprojekt. Utmärker sig för sina dynamiska uppsättningar oavsett musikaliska trender, visar ett urval som inte gick att fånga i en specifik era och noggrant undersökt med en gammaldags vibe och ett framtidsperspektiv.
FRAN CABELLO
Efter flera år att ha utvecklats som DJ och turnerat runt borden på de mest ikoniska klubbarna och festivalerna på Kanarieöarna, har Fran Cabello infiltrerat de övre skikten av den elektroniska och konstnärliga atmosfären på öarna, bland annat tack vare en förmåga att anpassa sig. som har gjort hans musikrepertoar legendarisk. Hans engagerade forskning genom olika stilar leder till know-how och kommunikation som, med bibehållen professionalism, förvandlar hans sessioner till en sund historia.
JOSÉ HDEZ
Resident DJ på Bulán Social Club.
"

Kategori

Categoría del evento

Festival

Ålder

Pris

Vänligen kontrollera webbplatsen för event/biljetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React