Los Mesoneros. Tour Europa'23

Tenerife

Evenemanget hålls

10 September 2023

Islas

Tenerife

Descripción del evento

Los Mesoneros är ett popband, bildat i Venezuela, men för närvarande baserat i Mexiko. Vid en ung ålder och med få låtar på gatan lyckades de hamna i hög rotation på de största radiostationerna i deras land, och utgjorde en del av den pulserande poprockscenen i Venezuela. Senare, med deras debutalbum ""Indelible"", uppnådde de fyra Latin Grammy-nomineringar, vilket slog rekordet för det venezuelanska bandet med flest nomineringar i en enda upplaga.
I sitt andra album ""Caiga La Noche"" konsoliderade de sig som ett internationellt band, bosatte sig i Mexiko och uppnådde en ""utsåld"" turné genom Latinamerika, Europa och USA.
Efter flera års turnéer gick de in i studion igen och släppte ""Pangea"", ett album som förändrade livet för Los Mesoneros för alltid på grund av deras hitsinglar ""Te Lo Advertí"", ""Pangea"" och ""Últimas Palabras"" och för en gångs skull. återigen uppnått två Latin Grammy-nomineringar.
De släppte nyligen två livealbum ""Live Desde Pangea"" och ""10 Años de Indeleble"", med ännu en Latin Grammy-nominering med den första, totalt sju nomineringar under hela sin karriär och slog rekordet för den högsta publiken av en streaming konsert av ett band från Venezuela med ""10 years of Indeleble"".
2022 och hittills 2023 delade Los Mesoneros flera förhandstittar på vad som kommer att bli deras nya album som kommer att släppas 2023 genom låtarna ""DOS"", ""No Terminamos De Terminar"" ft. Big Soto, ""Despidete Bien"", ""Más"" Tuyo"" och hans senaste singel ""El Puesto Es Mío"".
Viktig:
Detta evenemang är endast för personer över 18 år.
Minderåriga upp till 16 år får delta i sällskap av en vuxen.

Kategori

Categoría del evento

Musik

Ålder

Pris

Vänligen kontrollera webbplatsen för event/biljetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React