Tributo a Elvis Presley

La Palma

Evenemanget hålls

29 July 2023

Islas

La Palma

Descripción del evento

"Santa Cruz de La Palmas kommunfullmäktige kommer, genom departementet för fester i regi av Raico Arrocha, att fira en av sommarens bästa musikföreställningar den 29 juli på Plaza de San Francisco, i huvudstaden La Palma.
Generationer av La Palma-killar och tjejer kommer att kunna dansa till Elvis Presleys rytm med hyllningskonserten till den obestridligen mest kända figuren i rock and rolls historia. För första gången på ön kommer Aaron White och The Pelvis Band att framföra några av hans största rock-, blues- och balladlåtar i renaste rockabillystil.
Borgmästare Raico Arrocha bjuder in hela befolkningen i La Palma att njuta av detta evenemang som ""ingen ålder känner till"" och som säkerligen kommer att ""mobilisera hundratals fans av dessa artister som är en del av så många personliga upplevelser.""
En show för villkorslösa fans som bara inte slutar med körer och höftskakning. Därefter kommer en hyllning till det spansk/argentinska bandet Tequila med ¡Salta!, vars framgångar har blivit en grundläggande del av musikkulturen sedan den bildades och som revolutionerade ungdomsrockscenen i Spanien mellan 1976 och 1983.
En kväll där det inte kommer att finnas tid att vila med inramningen som erbjuds på Plaza de San Francisco med DJ Equis och Los Pinchadiscos del Pantano på scenen med låtar från 80- och 90-talen.
"

Kategori

Categoría del evento

Föreställning

Ålder

Pris

Vänligen kontrollera webbplatsen för event/biljetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React