The Alright Trio

Gran Canaria

Evenemanget hålls

26 June 2023

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"The Alright Trio grundades med den sunda avsikten att ha kul och se till att publiken har en fantastisk tid på sina konserter. Rock, Funk, Blues och lite improvisation för att du ska må BRA.
Låtar av artister som The Weeknd, John Mayer, Status Quo, Elvis Presley, Amy Winehouse och Stevie Ray Vaughan passerade alla genom det roliga filtret av tre musiker från Kanarieöarna som kommer för att ha det trevligt.
Dani Gonzalez på gitarr och röst, kompositör och skapare från Gran Canaria, med en röst och kvalitet på gitarr som är stiltestad. Han är medlem i bland annat Meraki band och tar dig från Liverpool till San Francisco med sin gitarr på samma konsert.
Marcial Bonilla på bas och sång, även han kompositör och känd för sitt arbete med La Gallina Verde och Blues Riders. Precision och JazzBass är hans vapen, med en sextiotalsprägel som alltid följer med honom.
Doramas Cabrera, terrängtrummis från PowerDrums-skolan, medlem i band som Deep Riders, Los Suspensos och Los Lola och har spelat med bland annat Chincheta de Combate, Dummies, Demian Band och Morpheus.
"

Kategori

Categoría del evento

Musik

Ålder

Pris

Detta event är gratis

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React