Skönheten och Odjuret. Gran Canaria.

Gran Canaria

Evenemanget hålls

28 April 2024

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

Mer än bara underhållning, denna musikal, som just nu är på turné i hela Spanien, erbjuder en möjlighet att reflektera över dina egna sociala uppfattningar och odla genuin empati. Njut av att bli underhållen när musiken och berättelsen guidar dig på en resa av förståelse och acceptans.
Den här föreställningen hyllades som den bästa barnmusikalen 2023 av de prestigefyllda Broadway World Spain Awards och lovar magi och förundran för hela familjen.
Baserad på den klassiska franska sagan av Beaumont, ger produktionen en betydande twist till det ursprungliga budskapet genom att presentera en begåvad blind skådespelerska/sångerska i huvudrollen som Beauty. Tillsammans med kända spanska och internationella skådespelare och skådespelerskor utmanar verket uppfattningar om skönhet och främjar grundläggande värderingar som empati och acceptans av olikheter.
Bevittna magin med liveteater när begåvade artister ger berättelsen liv med sina röster, dynamisk koreografi och en scenografi som exploderar av färg och förundran. Både barn och vuxna kommer att bli fascinerade.
Det hyllade teatersällskapet Factory Teatral Candileja står bakom uppsättningen, med regi och dramaturgi av Jesús Sanz Sebastián. Originalsoundtracket, skapat av den begåvade Pablo Lluch, kompletteras med bländande kostymdesign av Juan Ortega.
Från en fransk 1800-talsby till ett förtrollat ​​slott, detta livfulla spektakel kommer att föra publiken till en värld av färg och magi.

Kategori

Categoría del evento

Bio Och Teater

Ålder

Pris

Vänligen kontrollera webbplatsen för event/biljetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React