Marc Anthony. Historia Tour. Gran Canaria

Gran Canaria

Evenemanget hålls

06 June 2024

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento"Gör dig redo för en fantastisk utekväll fylld med oförglömlig salsa och rytm på Gran Canaria! Den berömda globala ikonen för salsa, Marc Anthony, kommer att landa på ön den 6 juni som en del av hans efterlängtade turné i Spanien med ""Historia Tour"". Efter framgångsrika framträdanden i USA och Centralamerika är det dags att lysa upp scenen på Kanarieöarna.
Marc Anthony är fylld av energi och passion för att få sina hängivna fans att skratta, ha kul och uppleva hans mest ikoniska hits. Låtar som ""Pa'lla Voy"", ""Mala"", ""Ojalá Te Duela"", ""Vivir Mi Vida"", ""Valió la Pena"", ""Y Hubo Alguien"", ""Tu Amor Me Hace Bien"" och ""Qué Precio Tiene el Cielo” kommer att ge eko på en natt som lovar att bli oförglömlig.
Marc Anthony erkänd som den mest sålda salsaartisten genom tiderna och en sann ambassadör för latinmusik och kultur, och är fast besluten att ge sina fans en unik upplevelse med sin ""Historia Tour"". Missa inte tillfället att vara en del av denna show som hyllar salsans storhet och arv. Vi ses på Gran Canaria!
"

Kategori

Categoría del evento

Musik

Ålder

Pris

Vänligen kontrollera webbplatsen för event/biljetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React