La Comedia de los Errores

Gran Canaria

Evenemanget hålls

1 to 2 December

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"Vad är sanning? Hur vet vi vad som är sant? Var hittar vi de rätta svaren?

Kära publik, Är inte fel svaret på alla dessa frågor? Vad skulle vara sant och korrekt om det inte vore för misstag? Skulle de existera som sådana? Sanning och korrekthet har sin existens att tacka för falskhet och fel, eftersom det inte skulle vara meningsfullt att ange dem som sådana om möjligheten till deras motsats inte fanns. Det autentiska och det korrekta är alltid så platt, så tråkigt, tycker du inte?

The Comedy of Errors börjar med en dödsdom och allt förvandlas till en fest av misstag. Av misstag byter vi partner och tror att vi har rätt och av misstag hamnar vi i fängelse och tror att vi är ärliga. Vi lär oss av våra misstag, men det är ett misstag att tro att om vi strävar efter att aldrig göra misstag kommer inga att göras.

Grekland, vår kulturs vagga, mor till Aristoteles, Perikles och de dionysiska högtiderna, mormor till Zorba den grekiska, Varoufakis och raven i Barceloneta. Fyra tvillingar, det vill säga två tvillingpar släkt med två tvillingflickor, som av misstag går ihop med tvillingar som inte är deras partner medan deras riktiga tvillingar klär ut sig som fel tvillingar för att förföra sina tvillingar, bedragare av sig själva. Eller är det inte vad det är? Nej, jag hade fel. Jag gjorde ett misstag. I verkligheten är dessa två personer inte tvillingar till varandra, utan till ett annat par som också är tvillingar. Det andra paret är skyldigt pengar till en juvelerare, som är en vän till en exorcist som bor nära ett kloster. Moderabbedissan i klostret är gift med en resande köpman, men hon tror att han är död. Så, är hon mer av en mamma än en abbedissa? Eller har jag fel igen? Alla vill festa vid havet i Efesos. Har Efesos en hamn? Den har ett bibliotek och en vacker teater, men havet?

Jag hoppas att Aeschylus, Shakespeare och Mikis Theodorakis följer med oss ​​på denna resa och att ni, kära publik, njuter av festen."

Kategori

Categoría del evento

Bio Och Teater

Ålder

Pris

Vänligen kontrollera webbplatsen för event/biljetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React