Villa Ariadna

Semester i ett hus med grillplats, trädgård och pool

Efter att ha passerat ett flertal låga hus når landsvägen som genomkorsar Güímar upp till träportarna på lanthotellet Villa Ariadna, ett stort gult hus där man kan tillbringa underbara dagar, ensam eller i sällskap av familj och vänner, men alltid i lugn och ro. Det lilla hotellet med sju rum på sydöstra Teneriffa byggdes för att vara en lugn oas, där man kan sitta och läsa i solen invid springbrunnen, ta ett uppfriskande dopp i inomhuspoolen eller grilla i trädgården.

Besöka ravinen Barranco de Badajoz

Vill ni ge er ut på utflykt är det en god idé att besöka ravinen Barranco de Badajoz, en anrik och förtrollande plats med vackra växter och träd, som laurisilva och kanarisk tall. Vill ni hellre stanna kvar på hotellet kan ni hämta en kopp kaffe eller te från serveringsvagnen i den bekväma salongen med eldstad. Luncherna och middagarna blir inte heller något problem, eftersom byns matställen och barer serverar utsökta rätter, bland annat traktens specialitet getkött.

Parking
Room service
WiFi
Pool
Localidad
Güímar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Använd vatten och luftkonditionering på ett ansvarsfullt sätt i ditt rum. Om möjligt, undvik att tvätta handdukar och sängkläder dagligen.
- Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna. Släng inte cigarettfimpar på marken.
- Uppehåll dig i installationerna på ett ansvarsfullt sätt och enligt anvisningar från värden.
- Respektera övriga gästers vila.
Etiketter
Etiquetas
1
262
262
10045