Lanthotellet Fonda Central

Enda hotellet i byn Adeje

De som söker efter ett enkelt och stillsamt litet hotell i rustik stil för att kunna utforska byn Adeje på södra Teneriffa har hittat rätt när de kommer till Fonda Central. Det renoverade huset med stengolv från 1700-talet har färggrant målade väggar och är inrett med mormorsgungstolar, antika symaskiner och sänggavlar av smidesjärn. Den charmiga stilblandningen skapar en stämning som alla trivs i.

Guidetjänster och kafeteria

Bor man här befinner man sig i hjärtat av byn Adeje, på gatan Grande som är kantad av barer och alldeles i närheten av kyrkan Santa Úrsula med sitt valv i mudejarstil. Men Fonda Central är inte bara omgivet av historiska sevärdheter, utan kan också erbjuda en terrass, kafeteria och något så användbart som en guidetjänst om en sådan skulle behövas. Extra guldkant på vistelsen blir det när värden trakterar gästerna med middag i Calete de Adeje, en vik med kristallklart vatten och fin fisk.

Restaurant
Localidad
Adeje

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
  • Använd vatten och luftkonditionering på ett ansvarsfullt sätt i ditt rum. Om möjligt, undvik att tvätta handdukar och sängkläder dagligen.
  • Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna. Släng inte cigarettfimpar på marken.
  • Uppehåll dig i installationerna på ett ansvarsfullt sätt och enligt anvisningar från värden.
  • Respektera övriga gästers vila.
Etiketter
Etiquetas
1
262
262
10045