Lanthotell Senderos de Abona

Rustikt hus i Granadilla de Abonas historiska stadsdel

Det är klockringningen från den närliggande Granadillakyrkan som anger takten på Senderos de Abona, ett litet hotell med solgul fasad och pelargoner i fönstren, beläget i den historiska stadsdelen i byn på södra Teneriffa. På hotellet, i traditionell men ändå elegant stil, finns det många små utrymmen mellan terrassen och gården där man kan slå sig ned, sluta ögonen och njuta av solens värme. Här gör man sig ingen brådska, utan njuter av att koppla av, äta gott och flanera omkring.

Olika rum och restaurangen El Terrero

Det är främst gården som lockar, med sina apelsinträd, citronträd och avokadoträd, sin fontän och sin bassäng, men rummen på Senderos de Abona är också riktiga pärlor. De antika, renoverade möblerna gör dem unika. De 17 rummen ser faktiskt alla olika ut. Vill du äta furstligt efter en tur i omgivningarna finns det ingen bättre plats än restaurangen med inredning av sten och trä samt nyplockade blommor på borden. På El Terrero serveras färskpressade juicer, populära kanariska rätter och vin från trakten samt tårtor som får en att svimma av lycka.

Restaurant
Room service
WiFi
Pool
Localidad
Granadilla de Abona

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Använd vatten och luftkonditionering på ett ansvarsfullt sätt i ditt rum. Om möjligt, undvik att tvätta handdukar och sängkläder dagligen.
- Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna. Släng inte cigarettfimpar på marken.
- Uppehåll dig i installationerna på ett ansvarsfullt sätt och enligt anvisningar från värden.
- Respektera övriga gästers vila.
Etiketter
Etiquetas
1
262
262
10045