La Correa del Almendro

Fridfullt hotell i Aronas övre delar

Lavendelkvistar som sprider väldoft i rummen, sallader med blommor, meddelanden som gör en glad på frukosten, en ekologisk trädgårdsodling ... Det är sådana detaljer som gör La Correa del Almendro i Arona på södra Teneriffa till något så speciellt. Allt på det här lanthotellet väcker minnen till liv – bilderna av mandelträd i blom, det lilla bordet och stolen av smidesjärn vid den gamla pilen (en idealisk läsehörna) och gömställena mellan tallar och buskar på de vidsträckta markerna.

Rum med stora balkonger och kanariska rätter

Det rena lantluften gör att man sover gott i alla de sex rummen. De i det tidigare sädesmagasinet har en speciell charm; de liknar rum i ett dockhus med sina rymliga balkonger. De nedre rummen vetter mot innergården och bassängen och omgärdas av stenmurar och häckar. Allt har fått en nytolkning på La Correa del Almendro – möblerna är chica och smakerna sagolika. De kanariska recepten har uppdaterats med omsorg, och önskas vegansk eller vegetarisk mat behöver man bara säga till om det på förmiddagen.

Parking
Restaurant
WiFi
Pool
Localidad
Arona

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
  • Använd vatten och luftkonditionering på ett ansvarsfullt sätt i ditt rum. Om möjligt, undvik att tvätta handdukar och sängkläder dagligen.
  • Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna. Släng inte cigarettfimpar på marken.
  • Uppehåll dig i installationerna på ett ansvarsfullt sätt och enligt anvisningar från värden.
  • Respektera övriga gästers vila.
Etiketter
Etiquetas
1
262
262
10045