Hotell Los Realejos

Landsbyggshotell med lägenheter på norra Teneriffa

Varje rum är en liten lägenhet med vardagsrum, kök och till och med en inglasad veranda mot innegården som ger dig det mesta av norra Teneriffas skönhet. Sammanlagt fem rymliga bostäder med färger med inspiration från de olika blommorna, som till exempel lavendel, och som överraskar med ett retrobadkar med ben av grovsmidd metall. Den här landsbyggsvillan från 1600-talet som är ombyggt till lanthotellet Los Realejos, erbjuder inte bara en lugn vistelse, charm och utmärkt belägenhet, utan även härliga och läckra XXL-frukostar.

Logi för barn över 14 år på Los Realejos

Precis efter ingången kommer man till den gulmålade innegården, med vintagefåtöljer, ett drakträd och en kraftig teträdstrappa, utsmyckad med jordbruksredskap, som leder till lägenheterna. Det finns två plaster till som måste nämnas, mat-och frukostsalen − där det alltid finns kaffe, juice och bakverk − och den lilla poolen med terrassen. Vi får heller inte glömma att det går att beställa middag och att det är ett hotell för vuxna och barn över 14 år.

Room service
Trekking routes
WiFi
Pool
Localidad
Los Realejos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
  • Använd vatten och luftkonditionering på ett ansvarsfullt sätt i ditt rum. Om möjligt, undvik att tvätta handdukar och sängkläder dagligen.
  • Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna. Släng inte cigarettfimpar på marken.
  • Uppehåll dig i installationerna på ett ansvarsfullt sätt och enligt anvisningar från värden.
  • Respektera övriga gästers vila.
Etiketter
Etiquetas
1
262
262
10045