Hotell Finca San Juan

Små lanthus i San Juan de la Ramblas centrum

Det kan först se ut som ett sommarställe, eller ett hus som man får låna i några dagar av en släkting. Det är intrycket man får av Finca San Juan i San Juan de la Rambla, ett fint samhälle på norra Teneriffa. De karakteristiska låga husen, med verandor med vita pelare och små trädgårdar framför, har namn som Tenerife, La Palma La Gomera och El Hierro. Överallt råder det en lugn och behaglig atmosfär, som i en fridfull villastad.

Den bästa brunchen i Los Silos

Matfantaster får inte missa brunchen, för på Finca San Juan är den något av en institution: äggröra, nybakade brödkakor, ost och korv från Bayern i rikliga mängder … En stadig frukostlunch i tysk stil helt enkelt, som man också kan få serverad på den egna terrassen. Efter denna lovprisade måltid, och även om man inte är gäst på hotellet, kan man ta sig ett dopp i den uppvärmda poolen och värma sig på terrassen med utsikt över Teide. Vem skulle inte vilja komma tillbaka hit?

Gym
Parking
Restaurant
Room service
WiFi
Pool
Spa
Localidad
San Juan de La Rambla

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
  • Använd vatten och luftkonditionering på ett ansvarsfullt sätt i ditt rum. Om möjligt, undvik att tvätta handdukar och sängkläder dagligen.
  • Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna. Släng inte cigarettfimpar på marken.
  • Uppehåll dig i installationerna på ett ansvarsfullt sätt och enligt anvisningar från värden.
  • Respektera övriga gästers vila.
Etiketter
Etiquetas
1
262
262
10045