Hotell Finca La Hacienda

Tillbringa några dagar i ett hus i Tierra del Trigo

Efter att ha åkt upp genom bananodlingar möts man av ett vitputsat lanthus följt av mindre byggnader. Med sina sneda tak, grova stentrappor och små trädgårdar är de som gjorda för att smälta in i miljön. Det första gästerna får när de kommer till Finca La Hacienda är ett varmt välkomnande, därefter utmärkta råd om vad som är värt att upptäcka i området kring Tierra del Trigo där hotellet är beläget, en vacker liten by på nordöstra Teneriffa.

En lantgård som omvandlats till lanthotell i Los Silos

Det är lika nära till havet som till bergen. Till den här gamla lantgården kommer man för att bli ett med naturen, fly vardagen, grilla − en aktivitet man ska boka i förväg − och om det lämpar sig bli kompis med en häst vid namn Canelo, flera får och ett par katter. Snarare än rum får man här tillgång till små lanthus av mycket rustik karaktär, som får en att längta efter husmanskost som kålgryta och kanarisk gryta på fläskkött och efter promenader bland träden och de små vattenfallen.

Restaurant
WiFi
Localidad
Los Silos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Använd vatten och luftkonditionering på ett ansvarsfullt sätt i ditt rum. Om möjligt, undvik att tvätta handdukar och sängkläder dagligen.
- Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna. Släng inte cigarettfimpar på marken.
- Uppehåll dig i installationerna på ett ansvarsfullt sätt och enligt anvisningar från värden.
- Respektera övriga gästers vila.
Etiketter
Etiquetas
1
262
262
10045