Hotell Cuatro Esquinas

Emblematiskt boende på södra Teneriffa

Man blir betagen av de nötta stenväggarna, den frodiga bougainvillean som slingrar sig över portvalvet, de himmelsblåa dörrarna och fönstren och korgmöblerna som bjuder in till samtal. Beskrivningen gäller innergården till Hotel Cuatro Esquinas på södra Teneriffa, ett tvåhundraårigt högreståndshus mitt i San Miguel de Abonas historiska stadsdel, som har den atmosfär som bara tidens gång kan skapa.

Vacker innergård med terrass i San Miguel de Abona

Hotellets själ är förvisso innergården, med sin lilla terrass över den gamla dammen bredvid ölserveringen, men korridoren med mönstrade golvplattor som leder till de sju rummen, inredd med konsolbord av trä och gamla stolar i thonetstil, bidrar också till charmen. Att hotellet är centralt beläget på en kullerstensgata nära byns kyrka är också ett plus, liksom att maten som serveras är utsökt husmanskost, att vinerna är de bästa från trakten och att det tillverkas marmelad som man kan ta med sig hem.

Parking
Restaurant
Room service
Localidad
San Miguel de Abona

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
  • Använd vatten och luftkonditionering på ett ansvarsfullt sätt i ditt rum. Om möjligt, undvik att tvätta handdukar och sängkläder dagligen.
  • Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna. Släng inte cigarettfimpar på marken.
  • Uppehåll dig i installationerna på ett ansvarsfullt sätt och enligt anvisningar från värden.
  • Respektera övriga gästers vila.
Etiketter
Etiquetas
1
262
262
10045