Hotell Costa Salada

Lantligt boende med charm på La Laguna-kusten

Det här är en plats för absolut avslappning, endast lämpad för de som är i behov av höga doser av lugn och fantastisk havsutsikt med höga vågor. Lanthotellet Costa Salada, på nordöstra Teneriffa, är kusthuset som alla skulle vilja ha, där spänningarna försvinner genom promenader bland bananodlingar och med siestor i poolen. Med endast havet som sällskap, med sin mellanbruna fasad, utsmyckad med en stenveranda och gröna balkonger, lutar det sig ut i Tejinas kuststräcka. En fridfull avslappningsplats där man kan glömma omvärlden.

Saltvattenpool med lushus och solterrass

Här är det lätt att bara glida med. Efter att ha tagit steget in genom järngrinden lämnar du utsikten över de enorma bananodlingarna bakom dig, och tar dig vidare till receptionen för att sedan nå detta tolvrumshotell som väntar på att få sätta stopp för stressen med sin saltvattenpool, sina pelargoner och sitt lusthus som ser ut över Atlanten. Denna fräscha lilla vrå ligger i närheten av terrassen, läckert solig, perfekt för både lunch och för en bra bok, avlägsen från chill out-zonen som endast är öppen på sommaren.

Restaurant
Room service
Pool
Localidad
San Cristóbal de La Laguna

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
  • Använd vatten och luftkonditionering på ett ansvarsfullt sätt i ditt rum. Om möjligt, undvik att tvätta handdukar och sängkläder dagligen.
  • Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna. Släng inte cigarettfimpar på marken.
  • Uppehåll dig i installationerna på ett ansvarsfullt sätt och enligt anvisningar från värden.
  • Respektera övriga gästers vila.
Etiketter
Etiquetas
1
262
262
10045