Hotell Caserío de Los Partidos

Boende i Teno landsbygdspark

I presentationen av El Caserío de Los Partidos borde det inte bara stå att det är ett unikt ställe i natursköna Teno landsbygdspark, utan också att man inte behöver ställa klockan för att hinna till frukosten. På det här lanthotellet på nordvästra Teneriffa serveras nämligen frukosten när gästen ber om det. Det känns lyxigt, liksom att få sova mellan stenväggar från 1600-talet, andas frisk luft och ge sig ut i naturen med ryggsäck på ryggen.

Sova mitt i naturen på 1 000 meters höjd

Efter 400 meter på en oasfalterad väg uppenbarar sig huset i grönskan, nästan som inramad av Teides silhuett. Sömnen blir garanterat god i rum med stenväggar på över 1 000 meters höjd, framförallt efter ett besök till de alltid lika suggestiva Erjossjöarna och de blommande mandelträden i Santiago del Teide, vilka man når direkt från hotellet. Dagen kan gärna avrundas med en kötträtt tillagad i den vedeldade ugnen och brylépudding med nougatsmak.

Restaurant
Room service
Localidad
El Tanque

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Använd vatten och luftkonditionering på ett ansvarsfullt sätt i ditt rum. Om möjligt, undvik att tvätta handdukar och sängkläder dagligen.
- Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna. Släng inte cigarettfimpar på marken.
- Uppehåll dig i installationerna på ett ansvarsfullt sätt och enligt anvisningar från värden.
- Respektera övriga gästers vila.
Etiketter
Etiquetas
1
262
262
10045