Finca La Raya

Lugnt hotell att bo på i Güímar

Det finns ingen teve. Inte heller någon radio. De enda ljud som hörs på Finca La Raya är fågelkvitter och kväkandet från grodorna som kamperar kring dammen i skuggan av det enorma avokadoträdet. För att hitta det här lilla hotellet på sydöstra Teneriffa ska man ta sig till stadsdelen La Hoya i Güímar. Där kan man se det resa sig bland exotiska fruktträd som rosäpple och pitanga, vilka har gett namn åt hotellrummen.

Dragosviten med altan och utsikt över odlingsterrasser och berg

Trapporna på den senapsgula fasaden leder till verandan bredvid matsalen, där frukost i form av bakverk och hemgjorda marmelader − den på pumpa och apelsin är utsökt − och middagar tillagade med stor omsorg serveras. De ditmålade fönstren, resterna av det gamla anglikanska kapellet och de stora sittkuddarna för barnen är intressanta och roliga inslag. Det rum som mest fascinerar är Dragosviten, som vetter mot det uråldriga drakblodsträdet vid ravinens början och har utgång till en altan med utsikt över odlingsterrasserna och bergen. Så vackert och rofyllt.

Parking
Room service
WiFi
Localidad
Güímar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
  • Använd vatten och luftkonditionering på ett ansvarsfullt sätt i ditt rum. Om möjligt, undvik att tvätta handdukar och sängkläder dagligen.
  • Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna. Släng inte cigarettfimpar på marken.
  • Uppehåll dig i installationerna på ett ansvarsfullt sätt och enligt anvisningar från värden.
  • Respektera övriga gästers vila.
Etiketter
Etiquetas
1
262
262
10045