El Navío

Bo mitt bland bananodlingar

Hotellet är beläget på landet men vetter mot havet. För att hitta dit måste man först ta sig via småvägar till Alcalá, en liten kustby på södra Teneriffa, och där svänga till höger och sedan följa skyltarna. Trots namnet El Navío, som betyder fartyg, är lanthotellet omgivet av bananodlingar. Luften är ren och frisk, i närheten finns underbara små badvikar och tystnaden störs endast av getternas bräkande och kacklandet från hönsen i hönsgården.

Rum med utsikt mot La Gomera

Solen lyser in i de elva rummen som är fördelade mellan låga längor av stenhus, och från utsiktsplatsen kan man avnjuta fantastiska solnedgångar och en enastående vy över La Gomera. Man kan flanera längs innergårdarna som är smyckade med stora blomkrukor, äta härliga frukostar på terrassen eller ta sig en promenad längs vägen som leder ned till stranden. Här råder en otvungen stämning, och de små detaljerna, som att det alltid finns bananer som gästerna kan ta för sig av vid entrén, uppskattas verkligen.

Parking
Restaurant
Room service
WiFi
Pool
Localidad
Guía De Isora

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
  • Använd vatten och luftkonditionering på ett ansvarsfullt sätt i ditt rum. Om möjligt, undvik att tvätta handdukar och sängkläder dagligen.
  • Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna. Släng inte cigarettfimpar på marken.
  • Uppehåll dig i installationerna på ett ansvarsfullt sätt och enligt anvisningar från värden.
  • Respektera övriga gästers vila.
Etiketter
Etiquetas
1
262
262
10045