Finca Tomaren

Underbara villor i indonesisk stil i La Geria

För att komma till Finca Tomaren måste man vandra över stelnade lavaflöden och vulkanisk aska i La Geria mitt på Lanzarote. På denna sagolika och lugna plats är tre saker oföränderliga från morgon till kväll: den absoluta avskildheten, de allestädes närvarande buddhastatyerna och den nästan zenbuddistiska stämningen, som i hög grad skapas av tystnaden, de vackra möblerna från ön Java, de marockanska mattorna, yogapassen och det ständigt gåtfulla landskapet på den här vulkanön.

Bada i en bassäng i en jameo

Den avkopplande miljön, som man bara får tillgång till som gäst på hotellet, lockar med mängder av vrån där man får vara ostörd, en enastående utsikt över lavalandskapet och vinodlingarna och naturligtvis de elva fridfulla villorna med indonesiska namn. En trappa av vulkanisk sten leder till en av de främsta lockelserna: en uppvärmd bassäng inuti en jameo (en vulkansänka), omgiven av paviljonger, palmer och fruktträd. Närmare paradiset kan man inte komma.

Parking
Restaurant
Room service
Trekking routes
WiFi
Pool
Localidad
San Bartolomé

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Använd vatten och luftkonditionering på ett ansvarsfullt sätt i ditt rum. Om möjligt, undvik att tvätta handdukar och sängkläder dagligen.
- Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna. Släng inte cigarettfimpar på marken.
- Uppehåll dig i installationerna på ett ansvarsfullt sätt och enligt anvisningar från värden.
- Respektera övriga gästers vila.
Etiketter
Etiquetas
3
262
262
10045