Hotell La Hacienda de Abajo

Ett tidigare gods med sockerodlingar som ställts i ordning i Tazacorte

Godset från 1600-talet i Tazacorte på östra La Palma, tidigare en plats för sockerodlingar, har idag omvandlats till en elegansens högborg. La Hacienda de Abajo är mer än bara ett hotell – det är ett herresäte rikt på konst, som också håller sig à jour med den tekniska utvecklingen. Alla rummen andas omsorg om detaljerna och gästfrihet, vilket är hotellets motto. Att få bo på en plats med ett sådant kulturarv är en lyckträff för alla som uppskattar god smak.

Avkoppling för vuxna bland konstverk, gobelänger och porslinsföremål

La Hacienda de Abajo är en kombination av hotell, museum och blomsterträdgård. Bakom hotellets portar breder en gård endast för vuxna ut sig. Fyra förnäma traditionella hus omgärdar en trädgård med exotiska växter, mitt i ett landskap av vidsträckta bananodlingar. På den omåttligt eleganta restaurangens meny finns flera rätter med traktens specialitet banan. Det kan vara svårt att lämna rummen, med sängar som är rena konstverken, men gör man det har man möjlighet att följa med på en guidad visning av den värdefulla samlingen gobelänger, konstverk och orientaliskt porslin och den fina bassängen utformad som en damm.

Parking
Restaurant
Room service
Trekking routes
WiFi
Pool
Spa

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
  • Använd vatten och luftkonditionering på ett ansvarsfullt sätt i ditt rum. Om möjligt, undvik att tvätta handdukar och sängkläder dagligen.
  • Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna. Släng inte cigarettfimpar på marken.
  • Uppehåll dig i installationerna på ett ansvarsfullt sätt och enligt anvisningar från värden.
  • Respektera övriga gästers vila.
Etiketter
Etiquetas
5
262
262
10045