Landsbygdshotellet LIVVO Maipez

Ett stort hus med rum i norra delen av Gran Canaria

Santa Brigida har mycket sten, utrymme och fåtöljer i sann engelsk stil; San Mateo är mera distinkt, med skrivbord, idylliska målningar och terrass, och Santa Lucia utstrålar värme, smidda järn och rotting. Så heter de och så där är rummen och dubbelrummen i LIVVO Maipez, ett imponerande hotell som välkomnar gästerna med en imponerande Benjaminfikus, ett tyst vittne av tre århundraden. I detta nästan magiska gömställe norr om Gran Canaria, går utsikten vilse bland raviner och klorofyllgröna berg.

Ett landsbygdshotell intill barranco de Guiniguada

Beläget intill en av öns mest emblematiska raviner, barranco de Guiniguada, är landsbygdshotellet LIVVO Maipez fullt av små och koketta vrår som bjuder dig att sitta, slappna av och, varför inte, spela tennis och paddle tennis som ligger alldeles bredvid. Ett annat frestande alternativ är ta ett ångbad i dess spa eller ett dopp i den lilla utomhuspoolen i mitten av ett grönt landskap så suggestivt som lugn.

Parking
Room service
WiFi
Pool
Spa
Localidad
La Calzada

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
  • Använd vatten och luftkonditionering på ett ansvarsfullt sätt i ditt rum. Om möjligt, undvik att tvätta handdukar och sängkläder dagligen.
  • Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna. Släng inte cigarettfimpar på marken.
  • Uppehåll dig i installationerna på ett ansvarsfullt sätt och enligt anvisningar från värden.
  • Respektera övriga gästers vila.
Etiketter
Etiquetas
2
262
262
10045