Hotel El Mondalón

Lantligt boende nära staden Las Palmas

De rena linjerna på det här hotellet på Gran Canaria skapar verkligen harmoni. Till och med de röda plädarna är identiskt placerade på de kritvita sängöverkasten. Inget saknas på det rustika hotellet med lyxigt inredda rum på öns norra sida. Här finns dammar, stall, en uppvärmd pool, en vinkällare och till och med en liten gård med djur. Och det bästa av allt? Vidsträckta marker med träd och vinrankor där barnen kan springa runt och leka tills de blir helt utmattade.

En lantgård i Bandamas caldera

De låga, rektangulära husen vid bergets fot, skyddade av en stenmur, smälter naturligt in i landskapet. De står för en rustik minimalism, med sina träverandor med tegeltak, tjocka väggar och rätlinjiga trädgårdar i harmoni med omgivningen – Bandamas caldera – till vilken en väg leder från hotellet. Restaurangen håller hög klass, men måltiderna där överträffas av frukostarna på verandan och fredagarnas grillkvällar.

Gym
Parking
Restaurant
Room service
Trekking routes
WiFi
Pool
Spa
Localidad
Los Hoyos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Använd vatten och luftkonditionering på ett ansvarsfullt sätt i ditt rum. Om möjligt, undvik att tvätta handdukar och sängkläder dagligen.
- Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna. Släng inte cigarettfimpar på marken.
- Uppehåll dig i installationerna på ett ansvarsfullt sätt och enligt anvisningar från värden.
- Respektera övriga gästers vila.
Etiketter
Etiquetas
2
262
262
10045