Hacienda del Buen Suceso

En lyxhacienda i norra Gran Canaria

Det är ett före detta plantage ägd av markiser, så det är oundvikligt att känslan för stil och distinktion finns i var och en av dess vrår. La Hacienda del Buen Suceso, i norra delen av Gran Canaria, sträcker sig mellan bananodlingar som omringar den, med sin imponerande veranda av stenvalv, dess gula väggar och dess uppvärmda utomhuspool. Det är en "delikatessen" tillflykt med kolonialstil som transporterar dig till en annan tid och uppmanar att dra sig tillbaka från världen och kopplas med naturen. Kort sagt, perfekt för en paus.

Rum med trätak i Arucas

I detta hotell i Arucas finns det en omgivande, lantlig och väldigt elegant atmosfär som präglar allting. Den präglar vintersalongen och restaurangen, en gammal lada med en rad glaslampor över bardisken, och, framför allt, präglar atmosfären rummen. Med gustaviansk stil och med snedtak av trä, de som har två våningar har en liten lounge och en dörr till trädgården. De små detaljerna är en stor lyx som också finns i jacuzzin, turkiska badet och det lilla men kompletta gymmet.

Gym
Parking
Restaurant
Room service
WiFi
Pool
Spa
Localidad
Arucas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Använd vatten och luftkonditionering på ett ansvarsfullt sätt i ditt rum. Om möjligt, undvik att tvätta handdukar och sängkläder dagligen.
- Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna. Släng inte cigarettfimpar på marken.
- Uppehåll dig i installationerna på ett ansvarsfullt sätt och enligt anvisningar från värden.
- Respektera övriga gästers vila.
Etiketter
Etiquetas
2
262
262
10045