Cortijo San Ignacio Golf

Hotell med andalusisk inspiration i Telde

En semester med iskaffe vid en pool omgiven av träd och långa palmer, utan att titta på klockan, i ett före detta Jesuitkloster som omvandlades till ett hotell i Telde, i östra delen av Gran Canaria. Med kanarisk anda på framsidan och andalusisk på baksidan, en estetisk blandning som fungerar underbart, är Cortijo San Ignacio Golf golfarens dröm: den ligger bredvid en golfbana med 18 hål som är perfekt för att isoleras från det yttre.

Pool omgiven av grönska, med veranda och loungebar

Man blir förälskad i varje vrå av detta hotell, och allt tillsammans skapar den perfekta scenarion för att inte göra något mer än att sola i dess fantastiska pool omgiven av natur, med veranda och loungebar. El Cortijo driver också till att koppla av i skuggan av det enorma trädet i centrala pation, en patio med kanarisk anda, med en träbalkong och en fontän. Och om man söker efter mer lugn är det bästa att vistas i småhuset, fyra rum avlägsna från receptionen, mycket ljusa och med antika möbler.

Golf field
Parking
Restaurant
Room service
Trekking routes
WiFi
Pool
Localidad
Telde

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
  • Använd vatten och luftkonditionering på ett ansvarsfullt sätt i ditt rum. Om möjligt, undvik att tvätta handdukar och sängkläder dagligen.
  • Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna. Släng inte cigarettfimpar på marken.
  • Uppehåll dig i installationerna på ett ansvarsfullt sätt och enligt anvisningar från värden.
  • Respektera övriga gästers vila.
Etiketter
Etiquetas
2
262
262
10045