Adeje

Denna rutt ligger i sydvästra delen av Teneriffa. Det är en rutt som har flera upp-och nedförsbackar, från början till slut.
Den första delen av sträckan är stigande. Från och med Barrio Taucho det går upp till La Quinta. Rutten går i en slinga som en siffra åtta och anländer tillbaka till utgångspunkten i Barrio Taucho. I allmänhet är vegetationen torr och löparspåren löper längs lätta springbara grusvägar. Trots att löparspåren går igenom terrängen i dalen Ye anses det vara en torr rutt. Rutten slutar i nedförsbacke tillbaka till Barrio Taucho.
Överlag anses det vara en torr och enkel rutt med enstaka mer tekniskt svåra delar. Den svåra delen av rutten är de fyra stigande klättringarna.
Distance
21 km
Negative slope
1.300 m
Positive slope
1.300 m
Localidad
Adeje
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Adeje
pdf
Imagen Archivo
Título Fichero
Adeje
zip

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lleva tu basura y colillas siempre contigo. Tampoco dejes comida en el medio, podría originar proliferación de gatos y ratas.
- No alimentes animales ni los molestes. En caso de ver algún animal herido, te agradecemos que te pongas en contacto con el teléfono de emergencias 112.
- No te lleves piedras ni otros elementos naturales del entorno. Tampoco realices modificaciones que puedan alterarlo como torres de piedras.
- No practices actividades deportivas fuera de las áreas permitidas
1
257
13
262
10045