SENASTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) här

ÖN

TENERIFFA

100%
LIV
På Teneriffa kan du göra allt som du gillar att göra varje dag hela året. Detta är tack vare öns klimat, natur och ett par välplanerade turistanläggningar så att du och din familj kan njuta fullt ut.
DIN BÄSTA
SWING
På Teneriffa finns åtta golfanläggningar där du när som helst på året kan visa hur bra du svingar klubban. Nästan alla banor har moderna anläggningar och hål som är utformade av proffs.
VALSAFARI
Öns sydvästkust är en bra plats för dem som vill se valar som lever i frihet. I närheten av kusten kan man stöta på upp till 26 olika arter, exempelvis fenvalar, delfiner och blåvalar.
TVÅ
VÄRLDSARV
Nationalparken Teide med Spaniens högsta topp. Den historiska stadsdelen i La Laguna med sin koloniala arkitektur.
VÄLKOMMEN TILL TENERIFFA
Teneriffa är de tusen upplevelsernas ö samlade på en enda ö. Du kan gå omkring i naturen, koppla av på stranden, bestiga Teide, shoppa, se en föreställning, promenera i den gamla stadsdelen, roa dig i en temapark och spela golf.

Skaffa massor av energi genom en uppsjö olika aktiviteter, men åk framför allt inte ifrån Teneriffa utan att prova på öns utsökta mat. Att sitta på en uteservering med havsutsikt och njuta av ett par räkor är en utsökt upplevelse.
/
PARQUE
NACIONAL DEL
Teide
Världens tredje högsta vulkan
Vulkanen Teide är med sina 3 718 meter Spaniens högsta topp. Tack vare höjden blir dess två ekosystem en kontrastfylld upplevelse. Här finns även guidade turer för dem som vill fördjupa sina kunskaper och en lugn plats i bergen där du kan njuta av en fantastisk utsikt i soluppgången.
/Detta får du inte missa/