Las Burras

Säker och lugn strand
Las Burras ligger vid kustorten San Bartolomé de Tirajana på södra Gran Canaria som är en av de mest betydande turistorterna på Kanarieöarna. Stranden mäter 300 meter i längd och 110 meter i bredd, och därför finns det fortfarande plats för bekväm vila i en av solstolarna eller under ett av parasollen på denna populära strand. Stranden är försedd med vågbrytare vilket gör den säker och lämplig för de allra minsta. Och därför är denna mysiga gyllenbruna strand en familjefavorit.
Alla nödvändiga bekvämligheter
Denna vackra strand är perfekt för såväl bad som sol. Las Burras erbjuder besökaren alla nödvändiga bekvämligheter för ett mycket angenämt besök: dusch, renhållning, uthyrning av parasoll och solstolar. Dessutom finns det livräddare och särskild service för personer med rörelsehinder samt en strandpromenad som är perfekt för en avslappnande promenad längs havet och, om man så vill, kan man fortsätta hela vägen till San Agustín och Playa del Inglés.
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Public transport
Localidad
San Agustín

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Använd inte tvål i duscharna som finns tillgängliga vid stränderna.
- Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
- Husdjur är förbjudna på de flesta stränder. Kontrollera om de får följa med.
- Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
Etiketter
Etiquetas
2
9
262
262
10045