Charco San Lorenzo

En idealisk naturlig pool på norra Gran Canaria
På norra Gran Canaria finns ett stort antal pooler utspridda men om man råkar passera El Charco de San Lorenzo i Moya stannar man säkerligen till en stund. De två stora naturliga poolerna gör att man kan njuta av havet utan att behöva bekymra sig för farliga vågor. Dessutom gör bekvämligheterna, restaurangerna och närheten till motorvägen det här till ett nästintill obligatoriskt stopp, särskilt med tanke på att det här finns ett område med sand, vilket inte är så vanligt i den här regionen.
Naturlig pool bredvid motorvägen och i närheten av bekvämligheter i Moya
Om sanden är perfekt för barnen så gör duscharna, omklädningsrummen, toaletterna, trapporna, parkeringen och fiskrestaurangerna det här till en perfekt plats för en familjeutflykt vid havet. Den större poolen är 75 meter lång och 45 m bred och på sina ställen är den tillräckligt djup för att dyka ner i det kristallklara vattnet. Plasket är det enda som stör lugnet på den här oförglömliga platsen.
Miljö
Stad
Parking
Showers
Solarium
WC
Kids zone
Localidad
Moya

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Använd inte tvål i duscharna.
- Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
- Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
- Husdjur är förbjudna i många av naturbassängerna. Kontrollera om de får följa med.
2
9
262
10045