SENASTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) här

Centro Atlántico de Arte Moderno (CAAM)

Centro Atlántico de Arte Moderno (CAAM) på Gran Canaria
Centro Atlántico de Arte Moderno (CAAM) på Gran Canaria
Centro Atlántico de Arte Moderno (CAAM) på Gran Canaria
Centro Atlántico de Arte Moderno (CAAM) på Gran Canaria

Resa genom konstkulturen i Afrika, Amerika och Europa

Detta viktiga museum finns i det historiska kvarteret Vegueta i den gamla stadskärnan i öns huvudstad Las Palmas de Gran Canaria. Centro Atlántico de Arte Moderno (CAAM) har blivit till det mest utmärkande moderna konstmuseet på Kanarieöarna. Framförallt utmärker det sig genom att täcka det kritiska tänkandet och konstkulturen på tre kontinenter: Afrika, Amerika och Europa. Ett mycket komplett besök som förenar målning, teckning, skulptur- och grafisk konst samt mail art och intressanta utställningar som snurrar runt dessa tre kontinenter.

Utställningar med fritt inträde och en butik

Detta konstcentrum med fritt inträde för alla åldrar, erbjuder besökarna ett komplett program med utställningar och en intensiv utställningsagenda kopplad till modern kultur. I biblioteket, med nästan 57 000 konsttitlar, finns det en omfattande samling ägnad till konst och de afrikanska och latinamerikanska skaparna. Det finns även en butik med ett omfattande antal artiklar relaterade till olika konstområden, till exempel böcker, vykort, smycken, väskor eller papper och dekorationsföremål – perfekt för att ta med sig något hem från detta underbara besök.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TILL WEBBEN
sí

sí

DISCOVER