SENASTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) här

Under hela färden har havet haft huvudrollen men till slut är båten på väg att nå land.

Var är det som siktas
vid horisonten?

Precis en ögrupp... nämligen:

Kanarieöarna

Funderar du på att ta en kryssning till Kanarieöarna?

Om ditt fartyg lägger till vid en eller flera av öarna kommer du att kunna få ut maximalt av din resa eftersom på en mycket liten yta hittar du ett stort utbud av landskap och aktiviteter.

Njut av klimatet på Kanarieöarna på stranden, i staden eller ute i den orörda naturen.

Ett oförglömligt stopp

Bestiga en vulkan, följa Columbus fotspår, simma längs oändliga stränder, njuta av världens bästa klimat, pröva ostar och viner med havet som utsikt, verkligen skratta, upptäcka Manriques olika verk, ströva längs gator och torg, känna av naturen igen...

1

Vad kommerdu att göra?

En lugn dag på den gyllene sanden? En intensiv shoppingdag? Oavsett vad du väljer att göra, kommer det att vara i världens bästa klimat eftersom medeltemperaturen på Kanarieöarna är 19ºC på vintern och 23ºC på sommaren.
2

Den perfektaDen perfekta

Det finns ett gränslöst utbud med aktiviteter och möjligheter på öarna, oavsett vad du är sugen på: ta det lugnt, stranden, utflykter, vandring, familjeplaner... Listan är mycket lång!
3

Få ut maximaltav tiden

Det finns mycket att se och göra nära hamnarna och därför kan du få ut maximalt av din korta vistelse på öarna. Om du behöver ett transportmedel finns det taxi, buss och bil samt motorcykel att hyra.
4

Glöm inte attGlöm inte att

Ett viktigt råd: glöm inte att återvända till båten, den väntar inte! Och även om ditt stopp är kort, kommer en sak att vara med dig för alltid: när du väl har varit på Kanarieöarna kommer du alltid ha en känsla av att vilja komma tillbaka, och det bästa du kan göra är att följa denna känsla.