Holiday World

Nöjesparken i Maspalomas
Holiday World ligger på södra Gran Canaria och är perfekt för barn. Den har många åkattraktioner och aktiviteter som passar de allra minsta, t.ex. ponnyridning, papegojshow och till och med en 4D-bio. För de lite äldre barnen finns pariserhjulet från vilket man ser hela Maspalomas turistkärna. Eftersom Holiday World ligger i ett köpcentrum finns här många matställen där man slå sig ner och äta en bit. Här roar sig barnen kungligt hela dagen tillsammans med sina föräldrar.
Underhållning för små barn på Gran Canaria
Holiday World har åkattraktioner för alla åldrar. De allra minsta älskar karusellen, bilarna och bollhavet. De lite äldre barnen föredrar den hisnande berg- och dalbanan eller adrenalinkicken man får i Sky Drop som har ett fritt fall på 20 meter. Som avslutning på dagen finns det inget som slår ett parti bowling och en varm korv på den USA-inspirerade bowlingbanan. Och om de vuxna hellre går till gymmet eller spaet går det utmärkt eftersom det finns en barnpassningstjänst i parken.
Catering
Localidad
Maspalomas
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Använd installationerna på ett ansvarsfullt sätt och enligt anvisningar från centret.
- Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna. Släng inte cigarettfimpar på marken.
- Respektera och sköt om de olika elementen i samhället (informationspaneler, räcken, bänkar, belysning...).
Etiketter
Etiquetas
2
9
14 54805
262
262
10045