Landsbygdshotellet Casa de Los Camellos

Hotell i Agüimes historiska stadskärna
Promenera på Paseo La Viñuela för att leta efter landsbygdshotellet Casa de Los Camellos är lätt. En skulptur av en dromedar som ligger bredvid en hög mur av brandgul färg säger att man har kommit fram till den valda destinationen: Ett stenhus med mycket historia i Agüimes gamla stadsdel, i sydöstra delen av Gran Canaria, med mysig atmosfär, trädgårdar, tystnad och många bekvämligheter. Ett enkelt men inbjudande hotell som erbjuder allt för att kunna vila.
Rum med utsikt över kyrkan i San Sebastian
Dess fantastiska läge intill Plaza del Rosario, gör den till ett idealiskt hotell för att njuta av Agüimes, men det som gör att många promenerar upp till dess höga portar, där dromedarer gick in förr i tiden, är den fantastiska utsikten över staden från dess stora rums fönster, en vy där klocktornet i kyrkan av San Sebastian absolut har huvudrollen. En annan av dess charm som heller inte går obemärkt förbi är deras utsökta frukostar med sött och typiska ostar som har ett välförtjänt rykte.
Airport distance
11 km
Parking
Restaurant
Room service
WiFi
Localidad
Agüimes

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Använd vatten och luftkonditionering på ett ansvarsfullt sätt i ditt rum. Om möjligt, undvik att tvätta handdukar och sängkläder dagligen.
- Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna. Släng inte cigarettfimpar på marken.
- Uppehåll dig i installationerna på ett ansvarsfullt sätt och enligt anvisningar från värden.
- Respektera övriga gästers vila.
Etiketter
Etiquetas
2
262
262
10045