Playa de Las Américas

Roliga aktiviteter för hela familjen på södra Teneriffa

I Playa de las Américas på södra Teneriffa är det i princip omöjligt att ha tråkigt. Gatorna är fulla av butiker och kaféer, och solen gör det möjligt att koppla av på stranden när som helst under året. Det är ett perfekt resmål för hela familjen. Oavsett ålder finns det massor av roligt att göra. Prova på vattensporter, gå i butiker och köpcenter eller njuta av solnedgången från en uteservering är bara några förslag på vad en perfekt dag kan innehålla.

Lugn och avslappnad semesterdestination

Strandpromenaden omgiven av palmer och gyllene sandstränder är perfekt för promenader när som helst under dagen. På kvällen kan du koppla av till livemusik på någon av barerna i området. Det stora utbudet av restauranger och hotell gör dessutom Playa de las Américas till en perfekt destination att spendera sin semester på, en destination där ingenting saknas.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Port
HBTQ
Localidad
Playa de Las Américas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
  • Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matresten bidrar till förökning av gnagare och vildkatter som utgör ett hot mot faunan.
  • Släng inga föremål eller avfall i havet.
  • Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
  • Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
  • Respektera och sköt om de olika elementen i samhället (informationspaneler, räcken, bänkar, belysning...).
  • Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna.
Etiketter
Etiquetas
1
9
262
262
10045