Los Cristianos

Gyllene sandstränder på södra Teneriffa

Los Cristianos på södra Teneriffa är den perfekta platsen om du vill kombinera nöje med avkoppling. När du behöver få ny energi finns det inget som går upp emot att sjunka ned i sanden och lyssna på havsbruset under dagen för att fram mot kvällen ta en promenad på shoppinggatan och ta ett glas på någon av uteserveringarna. Härifrån skymtar man även La Gomera, som man kan besöka genom att ta båt från hamnen.

Ett stort nöjesutbud på Teneriffa

Tack vare närheten till hamnen finns det ett stort utbud av sportaktiviteter i Los Cristianos: allt från fiske till valsafari och dykning. Den genuina hamnatmosfären finns kvar i den gamla stadsdelen, där restaurangerna här har ett stort utbud av fiskrätter. Butikerna och basarerna som finns där Los Cristianos två stränder förenas är de bästa om du är ute efter hantverk och souvenirer.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Port

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matresten bidrar till förökning av gnagare och vildkatter som utgör ett hot mot faunan.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Respektera och sköt om de olika elementen i samhället (informationspaneler, räcken, bänkar, belysning...).
- Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna.
Etiketter
Etiquetas
1
9
262
262
10045