Maspalomas

Avkoppling vid havet och sanddynorna på Gran Canaria

Det finns få platser på Gran Canaria där himlen, havet och sanden bildar en så paradislik plats som på Playa de Maspalomas i söder. Vid den gamla fyren kan du kika in i någon av alla de butiker som finns i området eller ta en paus för att avnjuta en bit mat med utsikt över havet. Vinden och sanden bildar varje dag ett nytt landskap där du kan njuta av vackra solnedgångar ned över havet.

En lugn strand vid Atlanten

Både stranden och Maspalomas är utrustat med bekvämligheter och faciliteter – allt för att du ska kunna koppla av och njuta i lugn och ro. Den oslagbara atmosfären får vem som helst, som vill ha en lugn semester och möjlighet att välja bland många typer av boenden, att bli förälskad. Sanddynerna och stranden liknar en öken, där känslorna banar i väg och vardagsstressen och storstadssorlet faller i glömska.

Accommodations
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
HBTQ
Localidad
Maspalomas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matresten bidrar till förökning av gnagare och vildkatter som utgör ett hot mot faunan.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Respektera och sköt om de olika elementen i samhället (informationspaneler, räcken, bänkar, belysning...).
- Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna.
Etiketter
Etiquetas
2
9
262
262
10045