Las Gaviotas

En hemlig strand på Teneriffa

Denna strand, belägen på öns norra del, knappt några kilometer från huvudstaden, har lyckats bibehålla sin vulkanessens. Ett paradis för ögonen när den svarta sanden smälter ihop med det gröna i den rika grönskan, och som utgör en fristad inför massifieringen som andra ställen på ön upplever.

Ta dig till paradiset i bil

Trots att stranden ligger långt bort tar man sig dit relativt enkelt i bil. Om man kommer från Santa Cruz de Tenerife ska man köra i riktning mot San Andrés och sedan ta av vid Igueste (TF-121). Om man föredrar att åka kollektivt måste man ta en buss till Igueste och sedan gå resten av vägen.

Length
250 m
Parking
Public transport
Todo el año
Oleaje moderado
HBTQ
Localidad
San Andrés

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Använd inte tvål i duscharna som finns tillgängliga vid stränderna.
- Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
- Husdjur är förbjudna på de flesta stränder. Kontrollera om de får följa med.
- Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
1
9
262
10045