El Socorro

Blå flagg och tillgänglig strand

El Socorro är en av de bästa stränderna med vulkansand på norra Tenerife. Den ligger i Los Realejos, och är utmärkt med Blå Flagg eftersom den erbjuder besökarna alla nödvändiga och tänkbara bekvämligheter. Den är dessutom klassificerad som ”Tillgänglig strand” eftersom den är perfekt anpassad för personer med rörelsehinder och har en reserverad parkering, duschar och landgångar. Här är solnedgången verkligen fascinerande: ett landskap med extraordinär utsikt för en fullständig avslappning. Uteserveringarna vid stranden passar perfekt för att njuta av ett lätt tilltugg invid havet.

Spektakulär utsikt över norra Tenerife

Denna fantastiska strand med mörk sand som sträcker sig över 200 meter och med rejäla utrymmen för parkering vilket underlättar tillträde samt områden med Wi-Fi för besökarna. Dessutom finns det ett attraktivt område för träning “El Puntito de El Socorro”, som erbjuder spel, läsning och en snack-bar, perfekt för att förgylla dagen. För de som älskar surf och natur är detta en riktig favorit. Vågorna bryter långt från stranden och därför är det perfekt för surfare och badare som kan njuta av den spektakulära utsikten över norra Tenerife.

Längd
400 m
Accessible
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Oleaje fuerte
Localidad
Los Realejos
Var försiktig

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Använd inte tvål i duscharna som finns tillgängliga vid stränderna.
- Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
- Husdjur är förbjudna på de flesta stränder. Kontrollera om de får följa med.
- Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
Etiketter
Etiquetas
1
9
262
262
10045