Playa de Matagorda

Puerto del Carmen, ett ställe att åka till med familjen

La Playa de Matagorda är en av turiststaden Puerto del Carmens stora stränder, vid Playa Grande och Los Pocillos. Dess omfattande storlek (över 800 meter) och de många aktiviteter man kan utföra, gör den till ett perfekt ställe för att vara hela dagen med barnen på. Runt stranden, på den berömda strandpromenaden, kan man dessutom hitta restauranger, kaféer eller uteserveringar. Det är också ett bra ställe för windsurf då det är en strand som är öppen mot havet och där det blåser nästan alla årets dagar.

Se flygplanen landa

La Playa de Matagorda ligger mycket nära Lanzarotes flygplats, så man kan se flygplanen lyfta och landa bara några meter bort. På samma sätt är la Playa de Matagorda det första man ser genom flygplansfönstret när man kommer till ön.

Längd
850 metros de largo y otros 30 de anchura media.
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
Public transport
Todo el año
Viento
Lugnt vatten
Localidad
Puerto del Carmen

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
  • Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
  • Släng inga föremål eller avfall i havet.
  • Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
  • Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
  • Använd inte tvål i duscharna som finns tillgängliga vid stränderna.
  • Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
  • Husdjur är förbjudna på de flesta stränder. Kontrollera om de får följa med.
  • Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
3
9
262
10045