Las Cucharas

En barnvänlig strand med vattensporter på Lanzarote

På Lanzarotes östra kust i Costa Teguises turistkärna hittar du stranden Las Cucharas. Det är en stadsstrand med vit sand perfekt för familjer med lite större barn, då man kan hyra trampbåtar och det finns avgränsade ytor för olika vattensporter, såsom surfing, windsurfing och fridykning. Las Cucharas är utan tvekan en strand med roliga aktiviteter för hela familjen.

Stranden med mest bekvämligheter i Costa Teguise

Av alla stränder i Costa Teguise är Las Cucharas den som har mest faciliteter. Den 650 meter långa stranden är omgiven av trädgårdar och en aveny som passar perfekt för promenader och besök i barer eller butiker. Har du små barn är stranden norra del perfekt. Här finns det inga solstolar och parasoll att hyra men däremot ligger vattnet mycket stilla tack vare vågbrytarna.

Längd
640 m
Accessible
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Todo el año
Viento
Oleaje moderado
Localidad
Teguise

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Använd inte tvål i duscharna som finns tillgängliga vid stränderna.
- Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
- Husdjur är förbjudna på de flesta stränder. Kontrollera om de får följa med.
- Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
Etiketter
Etiquetas
3
9
262
262
10045