Playa Santa Cruz de La Palma

En ny strand men med historia

Denna konstgjorda strand med svart vulkansand invigdes officiellt i april 2017, den ligger där den historiska stranden Caleta del Varadero låg. Den nyligen omgjorda stranden gjorde det möjligt att öppna denna 1200 meter långa och 50 breda strand, för Atlanten igen, något som gick förlorat när man byggde strandpromenaden 1949.

All service för familjen

Förutom uthyrning av parasoller, duschar och toaletter så gör de mjuka vågorna, dess lättåtkomlighet och idrottsinstallationerna för att spela beachvolleyboll eller strandfotboll, att den är särskilt lämpad för familjer. Det är en vanlig plats för vindsurfing, kitesurfing och wingfoil.

Längd
414 m
Accessible
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Todo el año
Localidad
Santa Cruz de La Palma

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Använd inte tvål i duscharna som finns tillgängliga vid stränderna.
- Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
- Husdjur är förbjudna på de flesta stränder. Kontrollera om de får följa med.
- Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
Etiketter
Etiquetas
5
9
262
262
10045