La Zamora

En stor strand och en liten

Denna strand som är belägen i Fuencaliente är uppdelad i två delar, Zamora Grande och Zamora Chica, genom ett torn som fungerar som naturlig avdelning mellan områdena. Den ligger under klippan och dess svarta sand sträcker sig 150 m, med en bredd på ungefär 15 m. Tack vare dess djup rekommenderas den särskilt för de som gillar att dyka.

En fristad för surf

Surfare brukar njuta av vågorna på denna strand, särskilt vid högvatten då vågorna blir starkare. Vi kan ta oss ned till stranden via en stentrappa. Sträckan mellan de två områdena kan avverkas till fots vid lågvatten.

Längd
150 metros de largo y 15 de ancho
Parking
Restaurant
WC
Oleaje fuerte
¡Aviso!
TILLFÄLLIGT STÄNGT
Localidad
Fuencaliente
Var försiktig

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Använd inte tvål i duscharna som finns tillgängliga vid stränderna.
- Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
- Husdjur är förbjudna på de flesta stränder. Kontrollera om de får följa med.
- Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
5
9
262
10045