Orienteringskarta Hoya del Morcillo

Orientering längs tallarna på El Hierro
La Hoya del Morcillo, i mitten av El Hierro, ger möjlighet till att dyka ned i en magisk omgivning, en ohämmad natur och ett enormt lugn som gör det möjligt att uppleva varje moment. Denna grönskande skog med kanarietall i närheten av orten El Pinar, har ett rekreationsområde där det föreslås att man inleder orienteringssträckan. Dessutom är denna plats en punkt där flera vägar förenas och är grädden på moset för de som älskar vandring.
Terränger som är unika för El Hierro
Denna orienteringskarta, den som ligger längst ut till väster i Europa, är kanske en av de bästa och mest kompletta som finns i denna typ av växtlighet. Den måttliga terrängformen, föränderliga växtligheten, områdena med många detaljer och den varierande terrängen kräver en noggrann och löpande kartläsning. Platsen erbjuder mycket attraktiva och krävande sträckor. De små kan också njuta av mycket säkra sträckor som är begränsade till områdena runt omkring rekreationsområdet.
Parking
WC
Localidad
El Pinar
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Mapa Hoya del Morcillo orientación de El Hierro
jpg

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Nunca dejes residuos de ningún tipo en el entorno, incluidas las colillas. Los restos de comida contribuyen a la proliferación de roedores y gatos asilvestrados que suponen una grave amenaza para la fauna.
- Respeta a los animales, no los molestes ni los alimentes. Si ves algún ejemplar herido, puedes avisar en el teléfono de emergencias 112. Tampoco arranques flores o plantas.
- No recojas ni te lleves piedras o cualquier otro elemento del medio natural. Tampoco lo modifiques amontonándolas para realizar las tristemente famosas “torres”.
- No practiques actividades deportivas fuera de las áreas permitidas.
7
257
13
262
10045