Orienteringskarta Hoya del Morcillo

Orientering längs tallarna på El Hierro

La Hoya del Morcillo, i mitten av El Hierro, ger möjlighet till att dyka ned i en magisk omgivning, en ohämmad natur och ett enormt lugn som gör det möjligt att uppleva varje moment. Denna grönskande skog med kanarietall i närheten av orten El Pinar, har ett rekreationsområde där det föreslås att man inleder orienteringssträckan. Dessutom är denna plats en punkt där flera vägar förenas och är grädden på moset för de som älskar vandring.

Terränger som är unika för El Hierro

Denna orienteringskarta, den som ligger längst ut till väster i Europa, är kanske en av de bästa och mest kompletta som finns i denna typ av växtlighet. Den måttliga terrängformen, föränderliga växtligheten, områdena med många detaljer och den varierande terrängen kräver en noggrann och löpande kartläsning. Platsen erbjuder mycket attraktiva och krävande sträckor. De små kan också njuta av mycket säkra sträckor som är begränsade till områdena runt omkring rekreationsområdet.

Parking
WC
Localidad
El Pinar
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Mapa Hoya del Morcillo orientación de El Hierro
jpg

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matresten bidrar till förökning av gnagare och vildkatter som utgör ett hot mot faunan.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Idrotta inte utanför de tillåtna områdena.
7
257
13
262
10045