Charco de Isla Cangrejo

En perfekt bassäng för ett bad med familjen

Det är en naturbassäng som är inkilad i ett vackert hörn på Santiago del Taides kust, närmare bestämt i bostadsområdet Isla Cangrejo. Tack vare en betongmur som skyddar mot vågorna erbjuder bassängen en lugn plats att bada och sola med familjen på i en oförbätterlig omgivning. Ta en promenad i omgivningen och se hur vågorna slår mot tornen som dyker upp ur havet, är en uppvisning du inte får missa. Skymningarna är drömlika. Det finns en trappa som förenklar tillgängligheten och du måste ta det försiktigt med högvatten och kraftiga vågor.

Sin vigilancia
Oleaje fuerte
Localidad
Santiago del Teide

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Använd inte tvål i duscharna.
- Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
- Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
- Husdjur är förbjudna i många av naturbassängerna. Kontrollera om de får följa med.
1
9
262
10045