Meloneras Golf by Lopesan

En golfanläggning nära Maspalomas som ställer krav på spelaren

Meloneras Golf by Lopesan är en golfanläggning som ställer höga krav på spelarens teknik. Anläggningen skapades av den berömda golfbanearkitekten Ron Kirby och har en bana med varierad svårighetsgrad så att den passar spelare med olika handicap. Exempelvis kräver hålen 14 och 16 hög precision eftersom bollen kan flyga över kanten på en klippa. Det här området ligger mycket nära turistkärnan Maspalomas på södra Gran Canaria och är en golfanläggning för spelare som vill testa sin skicklighet.

Spela golf nära havet på Gran Canaria

På den första rundan har Meloneras Golf by Lopesan en imponerande utsikt över bergen på södra Gran Canaria. På den andra rundan vetter utsikten mot havet och småbåtshamnen Pasito Blanco. Anläggningen ligger så nära havet att det ser ut som om greenen smälter samman med havet vid hålen 13, 14, 15 och 16. Det är en anläggning med 18 hål med 71 i par på en tillflyktsort med palmer och sjöar i närheten av det fyrstjärniga hotellet Lopesan Costa Meloneras.

Even
71
Handicap
Hombres 26 / Mujeres 36
Hole number
18
Round time
4.30 horas
Buggy
Accomodation
Catering
Club rental
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
Meloneras
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
  • Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
  • Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna.
  • Använd installationerna på ett ansvarsfullt sätt och enligt anvisningar från centret.
2
258
13
262
10045