Aqualand Costa Adeje

Världens bästa delfinshow

I vattenparken Aqualand Costa Adeje finns en delfinshow som är unik för Kanarieöarna. Den har utsetts av IMATA (den internationella organisationen för havsdjurstränare) till världens bästa delfinshow. Det är en bländande uppvisning av de här fantastiska djurens intelligens, styrka och spänstighet där de simmar snabbt, gör omöjliga hopp och akrobatkonster i luften. Aqualand Costa Adeje ligger på södra Teneriffa och deras show är perfekt för att göra en rolig dag bland vattenattraktioner och swimmingpooler ännu bättre.

En vattenpark med spa på Teneriffa

Här kan de allra minsta leka bland konstgjorda vågor, fantasislott och rutschkanor i form av en drake, allt medan de övervakas av ett team med erfarna badvakter. Och under tiden kan de vuxna koppla av i utomhusspaet med uppvärmda jacuzzier och hydromassageduschar, vila i en solstol bredvid poolerna eller ligga på en flotte och flyta fram under de rofyllda vattenfallen i Lava River. Aqualand Costa Adeje är perfekt för att dämpa stressen och glömma bort alla bekymmer.

Catering
Offers
Parking
Shows
Is accessible
Localidad
Adeje
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Använd installationerna på ett ansvarsfullt sätt och enligt anvisningar från centret.
- Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna. Släng inte cigarettfimpar på marken.
- Respektera och sköt om de olika elementen i samhället (informationspaneler, räcken, bänkar, belysning...).
Etiketter
Etiquetas
1
9
54805
262
262
10045